Ekspert i juridisk rådgivning & ansættelsesret

​Professionel service af høj kvalitet

Som advokat lægger jeg stor vægt på at yde juridisk rådgivning til mine klienter af højeste kvalitet. Gennem min årelange erfaring har jeg opnået dybdegående viden inden for mine arbejdsområder, som blandt andet omfatter ansættelsesret og dette er tydeligt i mit arbejde. 

Professionel service er i højsædet, når du er klient hos mig. Jeg har ambitioner om at være en af de mest tilgængelige advokater i området omkring Hundige, Greve, Ishøj og Solrød – uden at gå på kompromis med kvaliteten i det arbejde, jeg udfører inden for ansættelsesret og mine andre arbejdsområder. 

Mit mål er altid at kunne tilbyde professionel juridisk rådgivning og god service til en fair pris.

Juridisk rådgivning til erhvervslivet

Hvis din virksomhed har brug for juridisk rådgivning, tilbyder jeg professionel rådgivning inden for de fleste erhversjuridiske områder, som har relevans for en lille eller en mellemstor erhvervsvirksomhed. I den forbindelse yder jeg blandt andet professionel assistance når det handler om ansættelsesret, udarbejdelse af ansættelseskontrakter og andre forhold i ansættelsesret. 

Et eksempel på noget af det, som mange virksomheder bruger mig til i denne sammenhæng, kan være rådgivning i forbindelse med afskedigelse af medarbejdere, forhandlinger med fagforbund i forbindelse med tvistesager og førelse af ansættelsessager for domstolene.

Derudover tilbyder jeg også at hjælpe med:

 • Forhandling og udarbejdelse af erhvervslejekontrakter
 • Rådgivning i forbindelse med generationsskifte af din virksomhed
 • Rådgivning i konkurs og rekonstruktion og behandling af konkursboer
 • Varetagelse af inkassosager
 • Retssager
 • Ansættelsesret

Ydelser inden for juridisk rådgivning til private

Hvis du som privatperson har brug for en advokat, står jeg altid til rådighed med juridisk rådgivning og en god pris. For private varetager jeg ofte opgaver som vedrører ansættelsesret, for eksempel vedrørende opsigelse og ansættelsesvilkår, huskøb, byggeri samt rådgivning og udformning af lejekontrakter.

Jeg tilbyder bl.a. også juridisk rådgivning omhandlende:

 • Personskadeerstatning
 • Retssager
 • Gældssanering
 • Testamenter
 • Ansættelsesret

Min erfaring som juridisk rådgiver

Jeg er startet op som selvstændig advokat, efter at have været i branchen i 20 år. De sidste 8 år har jeg arbejdet som jurist, og senest har jeg været partner i en mellemstor advokatvirksomhed.

Mit kontor er beliggende i Greve, og mine klienter kommer typisk både fra nærområdet og omegnen.

Jeg har møderet for Landsret, og varetager også retssager med fri proces, hvor det er godkendt, at staten skal betale retsafgift og salær.

Udover at arbejde som advokat og arbejde med ansættelsesret og juridisk rådgivning, underviser jeg på Københavns Universitet, hvor jeg også fungerer som vejleder og eksaminator. Jeg underviser ligeledes i Erhvervsret på Niels Brock.

Få et godt tilbud

Timepris 1.800,- ex. moms – fast pris kan eventuelt aftales.

Du er meget velkommen til at kontakte mig med lige præcis din opgave, hvor du har behov for professionel juridisk rådgivning i for eksempel ansættelsesret af en erfaren advokat.

Enten på telefon 33 60 90 03 eller på e-mail: stl@advokat-sannelund.dk

Skriv til mig​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Min juridiske ekspertise sikrer dig den bedste hjælp

Advokat Sanne Tanja Lund

Hundige Strandvej 192, st.

2670 Greve

Advokat Sanne Tanja Lund

Hundige Strandvej 192, st.

2670 Greve​

​Kontakt mig her

Telefon: 33 60 90 03

E-mail: stl@advokat-sannelund.dk

​Advokat Sanne Tanja Lund er vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 1 anmeldelse på Facebook